Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP

Language

Lösa fälgar eller kompletta hjul

Vi har sålt däck och fälg sedan 1923 i Göteborg och sedan 2016 via egen näthandel, tack vare detta har vi ett mycket stort kontaktnät av leverantörer av däck och fälg både inom Sverige och inom Europa och Asien.
Vi erbjuder både dig som egen företagare eller er som kedja att bli återförsäljare för vårt sortiment av däck och fälg, läs mer här nedan.

Vårt sortiment

Vi saluför ett gediget sortiment av både däck- och fälgfabrikat, vi är också exklusiva distributörer av ett antal varumärken som ni kan läsa om här.
Vill ni veta mer om hur ni kan bli återförsäljare, kontakta oss redan idag.


Ocean Wheels

Hos oss på TH Pettersson hittar du hela Ocean fälgsortimentet under ett och samma tak. Ocean sortimentet passar främst Volvo, BMW, Audi. Mercedes och Volkwagen men finns i mängder med setups i allt från 15 till 22 tum. Är du ute efter en prisvärd fälg som finns i stor variation och attraktiv design, spana in vårt sortiment från Ocean.

Missa inte heller våra färdiga hjulpaket, där vi specialiserat oss på numera klassiska Volvo modeller. Vi har alltid ett stort antal i lager för snabb leverans.

JR Wheels / Japan Racing Wheels

Japan Racing fälgar har slagit sig in starkt på nordiska marknaden de senaste åren tack vare sitt breda utbud av snygga och prisvärda fälgar som erbjuds i mängder med dimensioner och modeller. Man har ett spännande sortiment där färger, finish och design låtits ta plats och man har satsat på att få till en konkav design på de flesta modeller.

Man kan också få de flesta JR modeller specialanpassade vad gäller bultmönster samt ET tack vare att de borras och svarvas på beställning direkt hos det Europeiska huvudlagret. På så sätt kan man få en fälg som anpassas efter just dina önskemål utan att det kostar erorma belopp. JR Wheels är här för att stanna.

59°North Wheels

En ny aktör på marknaden är 59° North Wheels. Efter att man sett ett stort behov av en prisvärd, snygg och hållbar fälg för motorsport tog man fram D-004, en fälg med brett mått och lågt ET - passar perfekt till vad den är ämnad för, drifting. Fälgen har en klassisk design som gör sig mycket snygg på allt från klassiska modeller till nya modeller från Nissan, Toyota och BMW. Tack vare att fälgarna finns i flera attraktiva bredder, bultmönster och ETn så har fälgmodellen tämligen tagit över hela marknaden under 2018.

Vi kan även leverera färdiga hjulpaket med däck anpassade för motorsport, både för banracing samt drifting.Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss på telefon (+46) 031-40 73 00 eller skicka ett e-post till hjul@th-pettersson.se för mer information om hur du kan bli återförsäljare för ovan nämnda varumärken och många fler produkter inom vårt sortiment.

Lång erfarenhet

Vi saluför ett gediget sortiment av både däck- och fälgfabrikat, vi distribuerar många varumärken och erbjuder dig som företag att genom oss komma åt dessa välkända varumärken.