Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

FLYTTINFORMATION
Vi kommer under december 2021 flytta vår butik och däckverkstad från Mölndalsvägen 25 till Norra Långebergsgatan 6 i Västra Frölunda. Det kommer att vara lättare att hitta vår nya butik och däckverkstad samt att det blir smidigare åtkomlighet från Söderleden och Otto Elanders gata.
Den 3/1-2022 smyger vi igång på vår nya adress. Varmt välkomna!

Vi kommer under mellandagarna 2021 ha stängt på Mölndalsvägen 25 för att genomföra flytten till vår nya adress på Norra Långebergsgatan 6.
P
å grund av detta kan förseningar i leveranser tillkomma.
Herkulesgatan 47 på Hisingen har öppet som vanligt, där det finns sortering på däck och batterier.Göteborg December 2021


Efter nästan 55 år på MÖLNDALSVÄGEN 25 med vår butik, försäljning och däckservice kommer vi i mellandagarna flytta verksamheten till NORRA LÅNGEBERGSGATAN 6 SISJÖN med bl.a. BILIA och HEDIN AMG CENTER som goda grannar. 
1967 gick flytten från Norra Hamngatan till Mölndalsvägen för att ge plats till Femmans köpcenter. Huset på Mölndalsvägen var nybyggt, E6.an gick precis utanför och rundade Liseberg. Kossorna gick och betade mitt över på Getebergsäng nere vid Mölndalsån… Göteborg har expanderat och vuxit från en stad till storstad med allt vad det innebär.
För att gå vidare in i nästa TH sekel ökar vi vår tillgänglighet och kapacitet med att flytta till ändamålsenliga lokaler.  Vår personliga service kommer finnas kvar, utökat batterisortiment, reservdelar, fordonskem och vax/polermedel, verkstadsförnödenheter, småhjul, däck och fälgar – det vi inte har i lager - skaffar vi…

Vår däckserviceanläggning på Herkulesgatan 47 kommer självklart serva stora som små däckfrågor med specialitet Lastbil/buss/maskin-däck och ett gångbart batterisortiment kommer att finnas där på plats.

VÄLKOMNA till oss i Januari 2022

God Jul och Gott Nytt År

Max Petersfeldt / VD

TH Pettersson AB

Tradition, kunnande & kvalité, sedan 1923.