Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

Däckhotell Göteborg

Stort Däckhotell i Högsbo-Sisjön

Välkomna att lämna in och förvara era hjul i vårt nya, stora däckhotell på Norra Långebergsgatan 6 i Högsbo-Sisjön. Med däckhotell sparar du inte bara tid och utrymme utan även arbetet med att förflytta hjulen från och till däckverkstaden. Du kan också vara trygg att hjulen tas hand om på bästa sätt!
Kontakta oss för konsultation eller om du har några frågor, vi hjälper dig!

Pris - Däckhotell: 900kr inkl. moms/säsong
Pris - Hjulskifte: 350kr inkl. moms/skifte


Välkommen att lämna in en intresseanmälan nedanför:

PRIVATKUND
 
 
FÖRETAGSKUND

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss så är det bara att ringa våra duktiga och erfarna däck- och fälgrådgivare, så hjälper de dig:

Niklas (Däck & Fälg) : 070-664 10 26
Lukas (Däck & Fälg) : 031-703 54 01


Vårt däckhotell i Göteborg

På Norra Långebergsgatan 6 i Högsbo-Sisjön har vi nu utökat vår lokal med ett nytt stort däckhotell! Däckhotellet är nyrenoverat samt anpassat för att på bästa sätt kunna förvara dina däck så att dem bibehålls i optimalt skick så länge som möjligt.

Vad får du när du bokar däckhotell i Göteborg hos TH Pettersson?

Med vår långa och breda erfarenhet inom branschen kommer vi ta hand om dina däck på bästa sätt. När du bokar Däckhotell hos oss i Göteborg kommer du även få reducerat pris på hjulskifte varje säsong du väljer att förvara dina däck hos oss.

Fördelar med däckhotell

Här är de största fördelarna om du väljer att förvara dina däck i vårt däckhotell i Göteborg:

• Vi kommer kontrollera däckens mönsterdjup och lufttryck. På så sätt kan du känna dig trygg att dina däck alltid är lagliga och säkra att köra med.

• Däcken kommer att förvaras med rätt temperatur samt i torr och mörk miljö i vårt däckhotell i Göteborg för att öka livslängden på dina däck.

• Vårt däckhotell i Göteborg är lokaliserat i samma lokal som däckverkstaden vilket gör processen med hjulskifte snabb och smidig.

• Du slipper hanteringen med tunga och smutsiga däck.

• Du kommer alltid ha tillgång till dina däck med kort varsel.

Behöver du nya däck eller fälgar?

I vår webbshop hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av däck och fälgar. På däcksidan finns allt från premiumdäck som Michelin, Goodyear, Nokian Tyres, Pirelli, Continental och Bridgestone till mellanklassdäck som Kumho, Hankook, Nexen och Sava samt prisvärda budgetdäck som Hifly, Nankang och Mazzini med mera.

På fälgsidan hittar du ett stort utbud av fälgar till alla bilar. Allt från klassiska till nyare bilar och nu även till Tesla. Dessutom finner du ett antal färdiga hjulpaket i vår webbshop. Bläddra bland fälgvarumärken som Ocean Wheels, 59° North Wheels, Image Wheels, Imaz Wheels, Japan Racing, OZ Racing, Tomason, Vossen, Concaver med mera.

Hittar du inte det du söker, kontakta oss - vi har garanterat det du söker.


Vi levererar till hela Sverige

Vi erbjuder vårt stora sortiment av vinterdäck, dubbdäck, friktionsdäck och året runt däck till hela Sverige. Beställ här på vår hemsida och välj enkel och säker leverans direkt hem till dig.
Kontakta oss för personlig service, vi hjälper gärna till att välja ut rätt däck och fälg till dig och din bil. Vi erbjuder även vinterdäck till tunga fordon via vår anläggning på Herkulesgatan.

" Välkommen in till oss - vi har varit Göteborgarnas val sedan 1923. "

Symbol på en kalender

Boka Online !

Hos oss kan du boka däckhotell och Hjulskifte direkt här på vår hemsida, tryck på länken nedan för att komma till vår bokningssida!

 BOKA TID - DÄCKVERKSTAD
Artikel av
Artikel av