Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

ALLT DU BEHÖVER INOM FÄLGAR TILL BILEN

Hos oss hittar du fälgar för alla typer av fordon och från noggrant utvalda varumärken:

 
Ett otroligt sortiment av fälgar för alla bilar

Att köpa fälgar ska vara enkelt, tryggt och prisvärt - allt detta hittar du hos oss på th-pettersson.se. Hos oss kan du lita på att vi hjälper dig att välja ut rätt fälgar till din bil, oavsett prisklass, modell eller önskemål. Vi har en lång erfarenhet av fälgar för personbil, motorsport och lastbil och har samlat ihop ett enormt sortiment med många spännande och kvalitativa varumärken.

Vilka fälgar passar min bil?

Börja med att hitta en fälg med rätt specifikation. Behöver du hjälp? Besök vår fälgguidé. Välj fälgmodell från någon av våra leverantörer såsom Ocean Wheels, JR Wheels, ABS Wheels, Vossen, Rotiform och många fler. När vi mottagit din order kontrollerar våra erfarna fälgexperter alltid varje lagd order för att garantera att du valt rätt och kontaktar dig som kund direkt om det behövs.

Vad ingår vid köp av aluminiumfälgar?

När du beställer fälgar och kompletta hjul från oss på th-pettersson.se så ingår alltid monterings kit om inte annat anges på aktuell fälgmodell. I monterings kittet ingår de hjulbultar / hjulmuttrar och eventuella navringar och andra tillbehör som behövs för att fälgen ska passa på din bil. Vi har också ett stort tillvals sortiment som bultar/muttrar i olika färger och modeller som kan skapa ett unikt och snyggt uttryck.

Om din bil är utrustad med TPMS så väljer du till detta vid beställning av fälgen och vi levererar programmerade ventiler till just ditt fordon utefter ditt registreringsnummer.
Behöver du hjälp, kontakta vår kundtjänst031-40 73 00.

Speciella önskemål och rådgivning?

Vår kundtjänst står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt fälgmodell till din bil, oavsett önskemål om inpassning, fitment, stance m.m. och har stor erfarenhet av vad som krävs för krävande körning vid motorsport, drifting, folkrace etc. Du når vår kundtjänst031-40 73 00 eller via e-post info@th-pettersson.se. Vi har längre erfarenhet än någon annan på marknaden av att välja ut aluminiumfälgar till våra kunder, välkommen till oss.

Erbjuder ni delbetalning av fälgar online?

Vi erbjuder förmånlig delbetalning genom Klarna, välj själv om du vill betala allt på en gång eller om du vill dela upp det på 3,6,12 månader direkt i kassan här på vår hemsida. Det ska vara enkelt och prisvärt att handla fälgar till din bil. Behöver du hjälp, kontakta vår kundtjänst för mer information.

Vill du veta mer om Klarnas betalningslösningar, tryck här!

Hur väljer jag till däck till fälgen?

När du hittat en fälgmodell av tycke och smak så hittar du vårt stora sortiment av däck, både vinterdäck, sommardäck och motorsport här på th-pettersson.se. För att hitta rätt specifikation för din bil, tryck här. Vi erbjuder ett stort sortiment av däck i alla prisklasser från leverantörer som Michelin, Nokian Tyres, Achilles, Kumho m.fl. När du hittat rätt däck väljer du enkelt till montering och därefter levererar vi ett komplett hjul till dig.

Billiga fälgar online hos th-pettersson.se!

Hos oss på TH Pettersson AB och th-pettersson.se hittar du ett av Sveriges största sortiment av billiga fälgar online, vi har ett stort sortiment för både sommar och vinter för dig som inte vill lägga en förmögenhet på däck och fälg till bilen. Vi säljer billiga och prisvärda fälgar från ett stort antal varumärken online och i butik, och hjälper dig gärna att välja ut rätt fälg till just din bil. Vi har fälgar i 15", 16", 17", 18" och 19" till riktigt bra priser och har ofta kampanjer. Hos oss hittar du billiga fälgar för alla typer av fordon, kontakta oss om du behöver hjälp att hitta fälg, däck eller kompletta hjul just till ditt fordon.

Budget eller premium fälgar?

Vi erbjuder fälgar i alla prisklasser, online och i någon av våra butiker i Göteborg. Vi erbjuder både budgetfälgar och premiumfälgar online och i någon av våra butiker i Göteborg. Vi har fälgar för alla typer av bilar, oavsett årsmodell eller prisklass. Vi erbjuder billiga fälgar till både personbil, mopedbil, transportbil och lastbil. Vilket som passar dig avgör du oftast själv, men något man ska tänka på är att en effektstark bil oftast behöver en fälg av högre kvalitet för att du ska få en optimal körupplevelse. Hos oss hittar du din nya fälg, oavsett prisklass och storlek. Du har väl inte missat att vi också erbjuder däckhotell i Göteborg? Välkommen till oss på th-pettersson.se!

 


 


Boka tid för däckskifte online!

Hos oss kan du boka däckskifte direkt här på vår hemsida, tryck på länken nedan för att komma till vår bokningssida online.

Boka tid - Däckverkstad Norra Långebergsgatan 6


Förmånlig delbetalning

Vi erbjuder säkra och trygga betalningar samt delbetalning från Klarna och betalning med Visa / Mastercard.

Läs mer om våra betalningsalternativ


Smidiga leveranser till dig

Vi skickar snabbt och smidigt hem till dig eller till ditt företag, dessutom spårbart via Postnord och DHL. Fraktkostnaden ser du direkt i kassan.

Läs mer om våra fraktalternativ