Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

BATTERIER ONLINE & BUTIK I GÖTEBORG


Sveriges bredaste sortiment av batterier

Vi har arbetat med batterier sedan 1923 och varit specialiserade inom området sedan slutet av 60-talet. Detta har gett oss en bred erfarenhet och kunskap som vi ständigt strävar efter att förbättra och förfina. Här i vår webshop finner du ett mindre urval av de batterier vi erbjuder. Hittar du inte det du söker, kontakta oss - vi hjälper dig att välja ut vilket batteri som passar dina behov. Behöver du batteriet omgående, kom förbi någon av våra butiker i Göteborg. Du har väl inte missat att vi också säljer solcellspaneler och solcellsregulatorer?

Test av ditt gamla batteri?

Vi testar även ditt gamla batteri på plats i våra butiker i Göteborg utan extra kostnad.

Billiga batterier för alla behov i Göteborg

Vi har ett stort sortiment av batterier i vår butik i Göteborg, hos oss hittar du billiga batterier för bil, båt, husvagn, scooter, MC och mycket mer. Välkommen in till Norra Långebergsgatan 6.

Montering av bilbatteri samt validering

Vi hjälper dig att montera ditt nya batteri på plats hos i Göteborg, har du en nyare bil kan det krävas en validering, vi har kunskap och utrustning på plats hos oss. Kontakta oss för att boka tid för batteribyte...

031-40 73 00

Vilket batteri passar min bil?

För att hitta vilket batteri som passar just din bil, årsmodell och motor så trycker du på länken här nedan för att komma till vår leverantörs guidé.
Billiga batterier för alla behov, möjligheter och utmaningar

Hos oss hittar ni batterier för alla behov, stora som små. Vi har batterier av alla typer och har hjälpt våra kunder sedan 1923 att hitta rätt lösning.

Kontakta oss för rådgivning gällande batterier


Vi gör det enkelt, hos kan du välja förmånlig delbetalning

Vi erbjuder säkra och trygga betalningar samt delbetalning från Klarna och betalning med Visa / Mastercard.

Läs mer om våra betalningsalternativ


Vi skickar hem till dig, eller så hämtar du i våra butiker

Vi skickar snabbt och smidigt hem till dig eller till ditt företag, dessutom spårbart via Postnord och DHL. Fraktkostnaden ser du direkt i kassan.

Läs mer om våra fraktalternativ