Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

KCR EFFEKTBOX FÖR BENSIN


 KCR för bensin - Välj biltillverkare nedan!

Hos oss hittar du de populära effektboxarna från KCR. Boxar finns för diesel, bensin och hybrid vilket gör att vi erbjuder trim till nästan alla bilar. KCR trimboxar ger bättre prestanda vilket underlättar vid omkörningar, uppförsbackar eller när du kör med släp. Boxen sänker dessutom bränsleförbrukningen med upp till 5%. Boxen levereras förberedd och installation tar inte längre än 30minuter tack vare modellspecifik instruktion. Vi erbjuder även montering av KCR på plats i våra verkstäder i Göteborg. Kontakta oss - vi hjälper dig hitta rätt box för din bil.


HOS OSS GÄLLER

.  .  .  .  .


Auktoriserad KCR Återförsäljare

Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla olika modeller och hjälper självklart till med montering utav din box på plats i någon av våra verkstäder i Göteborg.

Kontakta vår kundservice för bokning


Lägre förbrukning, upp till 5%

En optimering av en dieselmotor betyder inte att den blir törstigare vid normal körning! Tvärtom kan man ofta sänka förbrukningen. Detta beror delvis på att motorns effektiva arbetsområde ökar genom att man får ett bättre vridmoment på lägre varv.


Dieseloptimering sedan 1997

KCR är ett svenskt företag som startade redan 1997 i Falköping. KCR har specialiserat sig på effekthöjande och bränslebesparande kvalitetsprodukter för dieselfordon men har nu också så kallade effektboxar för bensin och hybridmotorer.