Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

KCR EFFEKTBOX FÖR DIESEL

KCR för diesel - Välj fordonstyp nedan!

Hos oss hittar du de populära effektboxarna från KCR. Boxar finns för diesel, bensin och hybrid vilket gör att vi erbjuder trim till nästan alla bilar. KCR trimboxar ger bättre prestanda vilket underlättar vid omkörningar, uppförsbackar eller när du kör med släp. Boxen sänker dessutom bränsleförbrukningen med upp till 5%. Boxen levereras förberedd och installation tar inte längre än 30minuter tack vare modellspecifik instruktion. Vi erbjuder även montering av KCR på plats i våra verkstäder i Göteborg. Kontakta oss - vi hjälper dig hitta rätt box för din bil.


HOS OSS GÄLLER


 Effektoptimering från KCR till nästan alla moderna bilar

Hos oss hittar du de populära effektboxarna från KCR. Boxar finns för diesel, bensin och hybrid vilket gör att vi erbjuder trim till nästan alla bilar. KCR trimboxar ger bättre prestanda vilket underlättar vid omkörningar, uppförsbackar eller när du kör med släp. Boxen sänker dessutom bränsleförbrukningen med upp till 5%. Boxen levereras förberedd och installation tar inte längre än 30minuter tack vare modellspecifik instruktion. Vi erbjuder även montering av KCR effektboxar på plats i våra verkstäder i Göteborg. Kontakta oss - vi hjälper dig hitta rätt box för din bil.

HOS OSS GÄLLER

 Montering av KCR effektbox

Vi utför montering av KCR effektboxar på plats i våra verkstäder i Göteborg, du lämnar bilen på morgonen och hämtar den lagom till lunch...
Montering utförs till en kostnad av 695kr för diesel och 995kr för bensin. För att boka installation, ring oss för att boka tid.

031-40 73 00

.  .  .  .  .


Auktoriserad KCR Återförsäljare

Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla olika modeller och hjälper självklart till med montering utav din box på plats i någon av våra verkstäder i Göteborg.

Kontakta vår kundservice för bokning


Lägre förbrukning, upp till 5%

En optimering av en dieselmotor betyder inte att den blir törstigare vid normal körning! Tvärtom kan man ofta sänka förbrukningen. Detta beror delvis på att motorns effektiva arbetsområde ökar genom att man får ett bättre vridmoment på lägre varv.


Dieseloptimering sedan 1997

KCR är ett svenskt företag som startade redan 1997 i Falköping. KCR har specialiserat sig på effekthöjande och bränslebesparande kvalitetsprodukter för dieselfordon men har nu också så kallade effektboxar för bensin och hybridmotorer. 


Hos oss hittar du de mycket populära effektboxarna från svenska KCR, Svevriges mest sålda trim.

  Mer effekt och vridmoment

Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av tillbehör till alla typer av fordon och är en av Sveriges största återförsäljare av de mycket populära KCR effektboxarna för både bensin och dieselmotorer. Med trimmet från KCR så plockar du fram den dolda potentialen i din motor med en KCR-box. Du får mer effekt vilket gör omkörningar snabbare och säkrare. Naturligtvis får du även en sportigare körning och bilen känns som en helt ny bil. Vi har dieselboxar till Volvo, Audi, Peugeot, Volkswagen, Mercedes, Fiat och många fler, tryck här för att komma till våra dieseltrimboxar. Hittar du inte det du letar efter, kontakta oss för rådgivning - vi har garanterat det du letar efter i vårt stora sortiment.

Lägre förbrukning och snabb återställning.

Med effektbox från KCRacing så kan du åka längre per tank. Våra kunder sparar mellan 5-15% bränsle med KCR effektboxar. Vill du återställa bilen så är det lika enkelt att återställa som att montera boxen, vilket oftast inte tar mer än 15-30 minuter. Eller genom att använda den populära pluggen så kan man provosoriskt återställa motorn till original på några sekunder. Välj ovan om du har en bensin eller dieselmotor, välj sedan biltillverkare och använd vår smarta filtrering som baseras på originalhästkraft för att hitta vad vi erbjuder till din bilmodell. Hittar du inte en box hos oss, kontrollera även hos tillverkaren utifall de har kommit med en nyhet som vi inte hunnit lägga upp. att hitta rätt specifikation. Behöver du mer hjälp så når du vår kundservice på 031-40 73 00 eller shop@th-pettersson.se.

Bättre prestanda med box från KCR?

Bättre prestanda uppnås med trimbox från KCR. Motorn upplevs naturligtvis mycket starkare efter optimeringen, vilket underlättar vid körning i exempelvis uppförsbackar, omkörningar eller när du kopplat på ett släp bakom bilen. Att vid sådana tillfällen inte behöva använda växellådan lika ofta underlättar såklart. Summan blir alltså att du får en bil med bättre körbarhet efter optimeringen med bättre prestanda och en behagligare körupplevelse.

Får man bättre gasrespons med effektbox från KCR?

Många kunder är positiva till den kvickare gasrespons motorn erbjuder efteråt och tycker därigenom att bilen känns mer lättkörd. Ibland upplever man en fördröjning original vid stadskörning som ofta botas med KCR-boxar. KCR boxar finns till de flesta bilmärken på marknaden, både för dieselmotorer och bensinmotorer.

Drar bilen mindre, lägre förbrukning med KCR effektbox?

Med en effektbox från KCRökar vridmomentet, ökat vridmoment = bättre förbränning. En dieselmotor har sitt högsta vridmoment runt 2000-3000 varv/min. Efter montering av KCR´s dieselbox höjs vridmomentet och det intressanta ur förbrukningssyfte är höjningen på låga varvtal. Det vridmoment som motorn lämnar original vid t.ex. 2000 varv/min, uppnås redan vid 1700 varv/min efter montering av en KCR box. Alltså kan man köra motorn på ett lägre varvtal med bibehållen styrka. Detta minskar förbrukningen.

Hur påverkas bilens miljöpåverkan av en box från KCR?

För att undersöka och utvärdera KCR´s produkters inverkan på miljön har KCR utfört tester enligt gällande EU-normer för mätning av utsläpp och emissioner. Testet är utfört av AVL MTC i Haninge, Stockholm. Fordonet som användes var en BMW 530d ´05 med partikelfilter utrustad med en KCR dieselbox. Läs hela testet här.

Säkrare omkörningar?

En fråga som vi ofta får är om omkörningar blir säkrare med en box från KCR. Enligt tillverkaren så gör en bättre gasrespons samt högre vridmoment att omkörningar går snabbare och är säkrare. Vill du veta mer om effektboxar från KCR, välj ovan om du har en dieselmotor eller bensinmotor och välj sedan biltillverkare och bilmodell. Vi har effektboxar / trimboxar till de flesta bilmärken på marknaden såsom Audi, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Seat, Nissan, Fiat, Fiat husbilar, BMW och många mer.

Kan man flytta en KCR effektbox från en bil till en annan?

Effektboxarna i Master III serien består av en elektronikbox och en kabelsats. Boxen går att programmera om för olika motormodeller och detta utför vi i vår butik i Göteborg till en låg kostnad. Kabelsatser kan köpas separat och det finns flera olika varianter. Detta betyder att en box i Master III serien kan användas till i princip vilken common-rail motor som helst. Boxen har därmed ett högt andrahandsvärde i framtiden. Vi kan dock inte idag garantera funktionen på framtida bilar. Dagens boxar passar till alla idag existerande bilar på marknaden. För hjälp med flytt av KCR effektbox, kontakta vår kundservice på 031-40 73 00 eller shop@th-pettersson.se.

Finns det en KCR box till just min bil, husvagn eller lastbil?

För att få reda på om det finns ett lämpligt trim till just din bil, välj här ovanför om det är en bensinmotor eller dieselmotor, därefter väljer du biltillverkare och bilmodell. Utgå från vad din bil har för originalhästkrafter, vet du inte det så hittar du information genom att trycka här. Saknas din bilmodell, kundservice på 031-40 73 00 eller shop@th-pettersson.se, det finns ibland fler modeller tillgängliga än vad som listas här på hemsidan.

 


Vi levererar till hela Sverige

Vi skickar vårt sortiment inom hela Sverige med snabb leverans. Beställ snabbt, smidigt och säkert här på vår hemsida och välj enkel och säker leverans direkt hem till dig.
Kontakta oss för personlig service, vi hjälper gärna till att välja ut rätt effektbox till dig och din bil. Vi erbjuder även KCR boxar till tunga fordon via vår anläggning på Herkulesgatan 47.

" Välkommen in till oss - vi har varit Göteborgarnas val sedan 1923. "

Kontakta oss !

Vill du ha mer information om hur KCR trimboxar påverkar din motor och behöver hjälp att hitta rätt modell...

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO