Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

TAKRÄCKE

Turtle takräcke för din bil - Välj biltillverkare nedan!

Turtle takräcken erbjuder ett brett utbud av takräcken som passar de flesta bilar på marknaden idag. Med ett enkelt och användarvänliga system kan du enkelt välja det takräcke som passar din bil bäst. Vi har ett stort utbud av takräcken för olika typer av fordon, inklusive personbilar, SUVar och lastbilar.

Våra takräcken är tillverkade av högkvalitativa material som är designade för att tåla tuffa väderförhållanden och hålla länge. Vi erbjuder också en mängd olika tillbehör för att anpassa ditt takräcke efter dina specifika behov och preferenser.

Hos Turtle takräcken erbjuder vi inte bara högkvalitativa produkter utan också en förstklassig kundservice. Vi hjälper dig gärna att välja rätt takräcke för din bil och svarar på alla dina frågor och funderingar.

Så varför inte ge din bil den extra lastkapacitet den behöver med ett takräcke från Turtle takräcken? Besök vår hemsida idag för att hitta det takräcke som passar din bil och dina behov bäst!

 

TÜV-godkända takräcken för extra hög säkerhet

Vi på TH Pettersson lägger stor vikt vid säkerheten för våra kunder. Därför är vi stolta över att kunna meddela att samtliga takräcken och lasthållare från Turtle är testade och godkända av den välrenommerade tyska organisationen TÜV. TÜV står för Technischer Überwachungsverein och är en oberoende organisation som utför stränga tester och inspektioner av takräcken för att säkerställa att de uppfyller höga kvalitets- och säkerhetskrav. För att bli TÜV-godkända måste våra takräcken och lasthållare genomgå omfattande tester och inspektioner, inklusive noggranna belastningstester och kontroller av produktens hållbarhet och säkerhet.

Därför kan du känna dig trygg när du väljer att köpa våra takräcken och lasthållare, eftersom de är testade och godkända av en av de mest ansedda organisationerna inom produkttestning och certifiering.

Alla Turtle takräcken har T-spår vilket gör att de flesta tillbehören på marknaden passar dessa.

Ett prisvärt, snyggt och stilrent takräcke till din bil för enkel montering.

AIR-1 är för bilar med standard takreling (mycket luft under själva takrelingen).
AIR-2 är för bilar med så kallad integrerad takreling.
AIR-3 är för bilar med fix-point/förborrade hål i taket.Vanliga frågor och svar

Finns det några accessoarer till takräcken som kan vara bra att ha?

Ja, det finns flera accessoarer som kan vara användbara, som lastöglor, surrningsband och olika typer av fästen för att säkra lasten på takräcket. Det kan vara bra att överväga dessa beroende på vad du planerar att transportera.

Vikbara och portabla takräcken

Vikbara takräcken är utformade för enklare hantering och förvaring när de inte används. Portabla takräcken är lätta att montera och avmontera, vilket gör dem praktiska för tillfällig användning.

Vilka behöver takräcke?

Personer som transporterar skrymmande eller långa föremål, som cyklar, skidor, kajaker eller takboxar, kan dra nytta av att använda takräcken för att öka fordonets lastkapacitet.

Montering

Montering av takräcke kan variera beroende på modell och typ. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant för korrekt installation och säkerhet. Det är inte omöjligt att göra själv med rätt verktyg - men följ instruktionerna.

Välja rätt

För att välja rätt takräcke bör du överväga fordonets modell och dina behov. Viktiga faktorer inkluderar lastkapacitet, monteringsmetod, och om takräcket ska vara permanent eller tillfälligt.

Kan man installera takräcke på vilken bil som helst?

I princip kan takräcken installeras på många olika bilar, men det är viktigt att dubbelkolla att takräcket är kompatibelt med fordonets modell och att det följer tillverkarens riktlinjer.

Finns det viktgränser för takräcken?

Ja, varje takräckesmodell har en specificerad viktgräns. Det är viktigt att respektera dessa gränser för att undvika skador och säkerhetsrisker.

Olika typer av takräcken

Det finns flera typer av takräcken, inklusive fasta takräcken och flyttbara takräcken. De fasta takräckena är normalt monterade permanent på fordonet, medan de flyttbara kan tas bort och installeras efter behov.