Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

 

Vi är stolta att kunna meddela dig att du nu kan shoppa med Klarna online / i butik!

Har du frågor om våra villkor, kontakta oss innan du lägger din order.


Vad är Klarna?

• Betala direkt.
Med Betala Direkt kan du betala dina köp direkt via ditt bankkonto. Du kan ansluta ditt bankkonto till Klarna första gången du använder Betala Direkt, eller göra det via vår app med hjälp av Mobilt BankID. Klarna kommer sedan ihåg dina uppgifter för att du ska kunna handla och betala ännu smidigare nästa gång. Pengarna dras inom 1-3 bankdagar efter att vi har skickat din beställning, och om vi inte kan dra pengarna från kontot skickar vi istället en faktura till mejladressen som du använde när du handlade.

• Få först. Betala sen.
”Få först. Betala sen” betyder att du först får hem dina varor och kan prova och fundera lite innan du betalar. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd. En annan fördel är att du kan logga in här eller via vår app för att se och hantera alla fakturor. Du kan till exempel betala med ett klick eller förlänga betaltiden.

• Dela upp.
Dela upp din faktura på 3, 6 eller 12 månader. När du väljer att delbetala inkluderas fakturan i din kontofaktura som skickas till dig i mitten av kommande månad i Klarnas app.

• Klarnas köparskydd.
Shopping är kul, men det ska också vara säkert. Oavsett var du handlar med Klarna så kan du alltid pausa din faktura om något går fel.

 

 

Klarnas betalningslösningar

Betala direkt via kort eller bankkonto

Med Klarnas Betala Direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto och som du bekräftar med BankID. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos oss (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med enbart Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID. Vi delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank. Betalning med autogiro erbjuds kunder efter en godkänd kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning inhämtas.


Få först. Betala sen.

”Få först. Betala sen.” betyder att du först får hem dina varor och kan prova och fundera gratis i 14 dagar innan du betalar. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd.

Hur fungerar det?
Det vanligaste är att fakturan skickas till mejladressen du anger när du gör ditt köp, men i vissa fall skickas den via post eller i paketet. Därför kan det dröja olika lång tid innan du får fakturan, eftersom den skickas i samband med att din beställning skickas.

Hantera dina fakturor
Logga in här eller via Klarnas app för att se och hantera alla fakturor. Du kan till exempel betala med ett klick eller förlänga betaltiden.


Dela upp

Du kan enkelt dela upp din faktura på 3, 6 eller 12 månader. När du väljer att delbetala inkluderas fakturan i din kontofaktura som skickas till dig i mitten av kommande månad.

Dela upp din faktura:
1. Logga in här eller i Klarnas app.
2. Välj vilken faktura du vill delbetala.
3. Klicka på “Betalalternativ” och sedan på ”Delbetala”.
4. Välj antalet månader som du önskar att delbetala. Klart!

Logga in i Klarnas app här.

Klarnas villkor för delbetalning hittar du här.


Kort (kredit eller debitkort)

Du kan även välja att betala direkt med ett valfritt betalkort eller kreditkort. Du fyller i kortnummer, cvc och slutdatum för kortet och köpet genomförs via ditt korts betalningsutgivare.


Problem?

Inga problem. Oavsett vilken tid på dygnet du får problem så finns Klarna tillgängliga på chatten och hjälper dig att hitta lösningen. Dygnet runt. Tjugofyra sju. Börja med att logga in i Klarnas app eller klicka här.


TH Pettersson AB
Box 14052
SE-40020 Göteborg

Org.nr 556041-8468