Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

BC Racing BR Coilovers - HYUNDAI IX35, TUCSON AWD (2010-2015) i gruppen CHASSI / COILOVERS & TILLBEHÖR / COILOVERS / HYUNDAI hos TH Pettersson AB (76-BC-M-25-BR)
BC Racing BR Coilovers - HYUNDAI IX35, TUCSON AWD (2010-2015)

BC Racing BR Coilovers - HYUNDAI IX35, TUCSON AWD (2010-2015)

Endast för fyrhjulsdrivna modeller Mer information
Artnr: 76-BC-M-25-BR
Välj version: 
Antal: 
 • Produktinformation
 • BC Racing BR Coilovers för HYUNDAI IX35, TUCSON AWD (2010-2015)
  Endast för fyrhjulsdrivna modeller

  BC Racing BR serie, street & track.
  Komplett kit för dig som använder din bil till vardags likväl som vid bankörningar eller drifting. En serie vidareutvecklad från V1 som har utrustats med ett antal uppgraderingar som t.ex. ökad diameter för bättre kylning och unika patenterade låsringar.

  Justerbara i höjd och hårdhet.
  Likt alla BC Racing coilovers så är även BR serien ställbar både höjd och hårdhet. Hårdheten justeras i 30 distinkta lägen som enkelt justeras genom ett vred. De olika inställningarna ändrar stötdämparens karaktär avsevärt och ger möjlighet finjustera väghållningen efter egen körstil och användningsområde. Höjden ställs sedan genom att justera stötdämparens nedre infästning samt ev. fjäderställare bak. Vilket ändrar bilens höjd utan att påverka fjäderspänningen och där med fjädringsvägen om så inte önskas.

  Hög kvalité.
  Nitrogengasdämpare tillverkade i mono-tube design med en 46mm kolv i en 53mm kropp för maximerad oljekapacitet. Stötdämparnas ventiler är tillverkade av specialstål som utklassar rostfritt med längre livslängd. Vid sidoinfästning (McPherson) så är den nedre infästningen alltid tillverkad i en kraftig stålkonstruktion. De är även försedda med en mängd komponenter tillverkade i T6061 aluminium för låg vikt, lång hållbarhet och bästa korrossionsbeständighet. Hela stötdämparen är belagd med coating under en tvåstegsprocess för att också den väl stå emot korrosion. BC Racing lämnar 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

  Flexibilitet.
  BC Racing coilovers är ombyggningsbara och komponenter är enkla att byta ut mot nya om de slitits ut. Fjäderhårdheten är unikt framtagen för varje kit och rekommenderas varmt. Har man ändå önskemål om en annan hårdhet, eller önskar en utökad sänkningsmöjlighet s.k. "Drop Low" specifikation (ca 20mm) så kan vi även implementera det på kitet utan extra kostnad. Notera önskemålet i kommentarsfältet vid beställning.

  Fjäderkonstant.
  BC Racing förbehåller möjligheten att utan notifiering kunna ändra fjäderkonstanter i deras coilover kit. Vid specifika krav på fjädrar så rekommenderar vi därför att notera detta i kommentarsfältet i kassan vid beställning.

  Svensk Bilprovning.
  Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. BC Racing coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.
  Bilmodell: IX35
 • Mer information
 • Leverans
 • Leveranstid:
 • omdömen (0)

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

BC Racing V1 (VA) Coilovers - BMW F32 4-SERIE (5-BULTAD) (2014-)
För bilar med 5-bultad främre topplagring.
11799 kr
BC Racing Låsring - BR
Låsring i aluminium för BC Racing BR coilovers. 
69 kr
BC Racing BR Coilovers - MAZDA 3 (2010-2013)
fr. 11699 kr
BC Racing HM Coilovers - BMW E92 3-SERIE COUPE (2006-2012)
Ej kompatibelt med original fjäderbenstag.
21299 kr