Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

Coilovers


Coilovers - hög kvalitet till ett bra pris

Vi erbjuder hela BC Racings sortiment av coilovers och tillbehör, bra kvalitet till ett bra pris. Vi erbjuder även coilovers från KW Suspensions och Öhlins. Behöver du rådgivning eller hittar du inte det du söker, kontakta oss - vi har garanterat det du söker.

.  .  .  .  .


Vi hjälper dig hitta rätt setup

När det gäller chassi och drivlina så finns det mycket att tänka på, kontakta oss för rådgivning och hjälp med att hitta delar från KW Suspensions.

Kontakta oss för rådgivning gällande chassi


Förmånlig delbetalning

Vi erbjuder säkra och trygga betalningar samt delbetalning från Klarna och betalning med Visa / Mastercard.

Läs mer om våra betalningsalternativ


Smidiga leveranser till dig

Vi skickar snabbt och smidigt hem till dig eller till ditt företag, dessutom spårbart via Postnord och DHL. Fraktkostnaden ser du direkt i kassan.

Läs mer om våra fraktalternativHur vet jag vilka coilovers som passar min bil?

Vi erbjuder ett stort sortiment av coilovers till många olika bilmodeller från det populära och mycket prisväda märket BC Racing. BC Racing erbjuder ett stort sortiment av modellanpassade coilovers med allt du behöver för enkel installation. Här på vår hemsida hittar du rätt coilovers till din bil genom att du letar dig fram till rätt bilmodell. Tänk på att det kan vara skillnad mellan olika motormodeller och årsmodeller, var därför nogrann med att välja rätt modell vid beställning av coilovers. Var också nogrann med att ange ditt registreringsnummer i kassan när du genomför ditt köp så att vi kan göra en extra koll att du valt rätt coils för just din bil.

Köpa coilovers online?

Hos oss på th-pettersson.se hittar du BC Racings stora sortiment av coilovers online till ett riktigt bra pris och med förmånliga betalningsalternativ. Du hittar lätt rätt setup för just din bil genom att välja biltillverkare och bilmodell. Vi skickar sedan dina coilovers till hela Sverige, eller om du hellre vill så kan du köpa direkt av oss i någon av våra butiker i Göteborg.

Köpa coilovers i butik i Göteborg?

Vi erbjuder ett stort sortiment av coilovers till många olika bilmodeller från det populära och mycket prisväda märket BC Racing. Välkommen in i någon av våra butiker på Mölndalsvägen 25 i Göteborg och Herkulesgatan 47 i Göteborg för att få hjälp att välja ut rätt coilovers till din BMW, Volvo, Audi, Skoda, Porsche eller någon annan biltillverkare.

Vad är fördelarna med coilovers?

Till skillnad från enklare sänkfjädrar eller kompletta väghållningskit så kan du med coilovers själv påverka bilens körhöjd eller sänkningsgrad. Och om du är den som verkligen vill få ett rått och lågt uttryck på din bil, då är coilovers rätt väg att nå ditt resultat. Med en coilover kan du helt ställa in dess egenskaper för att nå ditt resutlat till 100%.
Fördelarna är många med coilovers, men att du själva kan bestämma höjden, hårdhet och samtidigt får förbättring i köregenskaper är de självklara fördelarna. Så oavsett om du ska köra på gatan, banan eller racing så kan du uppnå önskat resultat av väghållning med coilovers från BC Racing här hos th-pettersson.se.

Coilovers från BC Racing hos th-petterson.se.

Hos oss på th-pettersson.se hittar du coilovers till din bil från populära tillverkaren BC Racing. BC Racing har växt sig riktigt stora och är idag en av världens största tillverkare av coilovers för både gata, racing, drifting och motorsport. Hög kvalitet till riktigt bra pris har gjort att BC Racing har blivit ett av världens populäraste varumärken för bilar från Nissan, Volvo, Audi, BMW, Mercedes och många många mer. Behöver du hjälp med att välja ut rätt modell av coilovers till din bilmodell, kontakta oss för rådgivning på 031-40 73 00. Och hittar du inte din bilmodell här på vår hemsida, kontakta oss för att se om vi har en lösning då det hela tiden lanseras nya modeller, så ofta såp vi inte ens hinner lägga upp dom i samma takt på vår hemsida.