Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

BC Racing BR Coilovers - SUBARU LEGACY (93-98) i gruppen CHASSI / COILOVERS & TILLBEHÖR / COILOVERS / SUBARU hos TH Pettersson AB (76-BC-F-09-BR)
BC Racing BR Coilovers - SUBARU LEGACY (93-98)

BC Racing BR Coilovers - SUBARU LEGACY (93-98)

BC Racing - Coilovers Mer information
Artnr: 76-BC-F-09-BR
 
Antal: 
 • Produktinformation
 • 'BC Racing BR (RA) Coilovers för SUBARU LEGACY (93-98)

  BC Racing BR serie, street & track.
  Komplett kit för dig som använder din bil till vardags likväl som vid bankörningar eller drifting. En serie vidareutvecklad från V1 som har utrustats med ett antal uppgraderingar som t.ex. ökad diameter för bättre kylning och unika patenterade låsringar.

  Justerbara i höjd och hårdhet.
  Likt alla BC Racing coilovers så är även BR serien ställbar både höjd och hårdhet. Hårdheten justeras i 30 distinkta lägen som enkelt justeras genom ett vred. De olika inställningarna ändrar stötdämparens karaktär avsevärt och ger möjlighet finjustera vähållningen efter egen körstil och användningsområde. Höjden ställs sedan genom att justera stötdämparens nedre infästning samt ev. fjäderställare bak. Vilket ändrar bilens höjd utan att påverka fjäderspänningen och där med fjädringsvägen om så inte önskas.

  Hög kvalité.
  Nitrogengasdämpare tillverkade i mono-tube design med en 46mm kolv i en 53mm kropp för maximerad oljekapacitet. Stötdämparnas ventiler är tillverkade av specialstål som utklassar rostfritt med längre livslängd. Vid sidoinfästning (McPherson) så är den nedre infästningen alltid tillverkad i en kraftig stålkonstruktion. De är även försedda med en mängd komponenter tillverkade i T6061 aluminium för låg vikt, lång hållbarhet och bästa korrossionsbeständighet. Hela stötdämparen är belagd med coating under en tvåstegsprocess för att också den väl stå emot korrosion. BC Racing lämnar 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

  Flexibilitet.
  BC Racing coilovers är ombyggningsbara och komponenter är enkla att byta ut mot nya om de slitits ut. Fjäderhårdheten är unikt framtagen för varje kit och rekommenderas varmt. Har man ändå önskemål om en annan hårdhet, eller önskar en utökad sänkningsmöjlighet s.k. ''''Drop Low'''' specifikation (ca 20mm) så kan vi även implementera det på kitet utan extra kostnad. Notera önskemålet i kommentarsfältet vid beställning. Detta tillval innebär i regel en förlängd leveranstid och hårdare fjädrar.

  Svensk Bilprovning.
  Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. BC Racing coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.'
  Bilmodell: LEGACY
 • Mer information
 • Leverans
 • Leveranstid:
 • omdömen (0)

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

BC Racing BR (RN) Coilovers - SKODA OCTAVIA (1996-2004)
14799 kr
Köp!
Info
BC Racing ZR Coilovers - BMW E90/E92/E93 M3 (2007-2012)
Ej för bilar utrustade med EDC (Electronic Damper Control)
28461 kr
Köp!
Info
BC Racing V1 (VM) Coilovers - LEXUS NX (2WD) (2014-)
13408 kr
Köp!
Info
BC Racing V1 (VT) Coilovers - BMW G30 5-SERIE (2017-)
14167 kr
Köp!
Info
BC Racing RM (MA) Coilovers - BMW E36 3-SERIE (1992-1997)
För coupe, sedan och kombi (touring). Ej för årsmodell 1991 .
17962 kr
Köp!
Info
BC Racing BR (RS) Coilovers - NISSAN LEAF (2017-)
14799 kr
Köp!
Info