Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

ELSPARKCYKEL

Ni känner säkerligen till elsparkcyklarna. Ni vet de där tvåhjulade fordonen som ser ut som sparkcyklar? Marknaden har fullkomligt exploderat av hyr-elsparkcyklar från exempelvis företagen Voi, Lime-O osv,  vilket är ett perfekt alternativ om du bara behöver använda en elsparkcykel ibland. 
Elsparkcyklar är perfekta för den som har korta sträckor till jobbet och vill undvika kollektivtrafiken, eller för dig som enkelt och smidigt vill färdas korta sträckor utan ansträngning. 

Se även >> Smidigt däckbyte på din Elscooter i vår verkstad i Högsbo-Sisjön
Artikel 1-3 av 3
Elscooter Xiaomi 4 EU 600W 25km/h
Elscooter Xiaomi 4 EU 600W 25km/h
5599 kr
Köp!
Info
Elscooter Xiaomi Essential 250W 20km/h
Elscooter Xiaomi Essential 250W 20km/h
3890 kr
Köp!
Info
Portabel Luftkompressor Xiaomi Air Compressor 2
Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2 är en kraftfull och portabel elektrisk luftkompress...
699 kr
Köp!
Info
Artikel 1-3 av 3

 
Elsparkcykel eller elscooter?

Kärt barn har många namn! När vi på TH Pettersson pratar om elsparkcykel så menar vi de relativt slimmade modeller som man normalt får använda på allmän väg som transportmedel.

Våra elscootrar är effektiva, smarta, snygga och lätta att underhålla och hantera. Koppla din elscooter till Mi Home appen för att hålla koll på hur långt du kört eller att se återstående batteri direkt i mobilen. Du kommer att älska känslan av att fara fram längs vägarna med en elscooter från Xiaomi. Köp på www.th-pettersson.se med fri frakt och snabb leverans.