Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP

Language

BC Racing BR (RA) Coilovers - LEXUS IS300 (RWD) (2017-) i gruppen CHASSI / COILOVERS & TILLBEHÖR / COILOVERS / LEXUS hos TH Pettersson AB (76-BC-R-36-RA)
BC Racing BR (RA) Coilovers - LEXUS IS300 (RWD) (2017-)

BC Racing BR (RA) Coilovers - LEXUS IS300 (RWD) (2017-)

11899 kr
ENDAST FÖR FORDON FÖRSEDDA MED GAFFELINFÄSTNING NEDRE FRAM. Mer information
Artnr: 76-BC-R-36-RA
Antal: 
 • Produktinformation
 • BC Racing BR (RA) Coilovers för LEXUS IS300 (RWD) (2017-) Chassikod: GSE30/31
  ENDAST FÖR FORDON FÖRSEDDA MED GAFFELINFÄSTNING NEDRE FRAM.

  Med pillowballtopplagring fram (ej camber justerbar) och gummitopplagring bak (ej camber justerbar).

  BC Racing BR serie, street & track.
  Komplett kit för dig som använder din bil till vardags likväl som vid bankörningar eller drifting. En serie vidareutvecklad från V1 som har utrustats med ett antal uppgraderingar som t.ex. ökad diameter för bättre kylning och unika patenterade låsringar.

  Justerbara i höjd och hårdhet.
  Likt alla BC Racing coilovers så är även BR serien ställbar både höjd och hårdhet. Hårdheten justeras i 30 distinkta lägen som enkelt justeras genom ett vred. De olika inställningarna ändrar stötdämparens karaktär avsevärt och ger möjlighet finjustera vähållningen efter egen körstil och användningsområde. Höjden ställs sedan genom att justera stötdämparens nedre infästning samt ev. fjäderställare bak. Vilket ändrar bilens höjd utan att påverka fjäderspänningen och där med fjädringsvägen om så inte önskas.

  Hög kvalité.
  Nitrogengasdämpare tillverkade i mono-tube design med en 44mm kolv i en 50mm kropp för maximerad oljekapacitet. Stötdämparnas ventiler är tillverkade av specialstål som utklassar rostfritt med längre livslängd. Vid sidoinfästning (McPherson) så är den nedre infästningen alltid tillverkad i en kraftig stålkonstruktion. De är även försedda med en mängd komponenter tillverkade i T6061 aluminium för låg vikt, lång hållbarhet och bästa korrossionsbeständighet. Hela stötdämparen är belagd med coating under en tvåstegsprocess för att också den väl stå emot korrosion. BC Racing lämnar 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

  Flexibilitet.
  BC Racing coilovers är ombyggningsbara och komponenter är enkla att byta ut mot nya om de slitits ut. Fjäderhårdheten är unikt framtagen för varje kit och rekommenderas varmt. Har man ändå önskemål om en annan hårdhet, eller önskar en utökad sänkningsmöjlighet s.k. "Drop Low" specifikation (ca 20mm) så kan vi även implementera det på kitet utan extra kostnad. Notera önskemålet i kommentarsfältet vid beställning.

  Svensk Bilprovning.
  Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. BC Racing coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.

  TÜV
  Detta coilover kit är ej testat av TÜV. Det krävs ej för användande i svensk trafik, men kan krävas i andra länder.
  Bilmodell: IS300
 • Mer information
 • Leverans
 • omdömen (0)

Andra köpte även

BC Racing BR (RA) Coilovers - LEXUS IS300 (RWD) (2017-)
ENDAST FÖR FORDON FÖRSEDDA MED GAFFELINFÄSTNING NEDRE FRAM.
11899 kr
BC Racing V1 (VA) Coilovers - LEXUS IS300 (RWD) (2017-)
ENDAST FÖR FORDON FÖRSEDDA MED GAFFELINFÄSTNING NEDRE FRAM.
11299 kr
BC Racing V1 Coilovers - LEXUS IS300h RWD (2013-)
fr. 10699 kr