Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

BC Racing V1 (VM) Coilovers - HYUNDAI SANTA FE AWD (2013-) i gruppen CHASSI / COILOVERS & TILLBEHÖR / COILOVERS / HYUNDAI hos TH Pettersson AB (76-BC-M-26-VM)
BC Racing V1 (VM) Coilovers - HYUNDAI SANTA FE AWD (2013-)

BC Racing V1 (VM) Coilovers - HYUNDAI SANTA FE AWD (2013-)

10599 kr
Endast för fyrhjulsdrivna modeller Mer information
Artnr: 76-BC-M-26-VM
Antal: 
 • Produktinformation
 • 'BC Racing V1 (VM) Coilovers för HYUNDAI SANTA FE AWD (2013-)
  Endast för fyrhjulsdrivna modeller
  Med gummitopplagring fram (ej camberjusterbar) och återanvänder originaltopplagring bak (ej camberjusterbar).

  BC Racing V1 serie, street & track.
  Instegsserien i BC Racing sortiment. Komplett kit för dig som främst använder din bil till vardags och en och annan bankörning. En prisvärd serie som ger mycket väghållning för pengarna.

  Justerbara i höjd och hårdhet.
  Likt alla BC Racing coilovers så är V1 ställbar både höjd och hårdhet. Hårdheten justeras i 30 distinkta lägen som enkelt justeras genom ett vred. De olika inställningarna ändrar stötdämparens karaktär avsevärt och ger möjlighet finjustera väghållningen efter egen körstil och användningsområde. Höjden ställs sedan genom att justera stötdämparens nedre infästning samt ev. fjäderställare bak. Vilket ändrar bilens höjd utan att påverka fjäderspänningen och där med fjädringsvägen om så inte önskas.

  Hög kvalité.
  Nitrogengasdämpare tillverkade i mono-tube design med en 50mm kropp för maximerad oljekapacitet. Stötdämparnas ventiler är tillverkade av specialstål som utklassar rostfritt med längre livslängd. Vid sidoinfästning (McPherson) så är den nedre infästningen alltid tillverkad i en kraftig stålkonstruktion. De är även försedda med en mängd komponenter tillverkade i T6061 aluminium för låg vikt, lång hållbarhet och bästa korrossionsbeständighet. Hela stötdämparen är belagd med coating under en tvåstegsprocess för att också den väl stå emot korrosion. BC Racing lämnar 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

  Flexibilitet.
  BC Racing coilovers är ombyggningsbara och komponenter är enkla att byta ut mot nya om de slitits ut. Fjäderhårdheten är unikt framtagen för varje kit och rekommenderas varmt. Har man ändå önskemål om en annan hårdhet, eller önskar en utökad sänkningsmöjlighet s.k. ''''Drop Low'''' specifikation (ca 20mm) så kan vi även implementera det på kitet utan extra kostnad. Notera önskemålet i kommentarsfältet vid beställning.

  Fjäderkonstant.
  BC Racing förbehåller möjligheten att utan notifiering kunna ändra fjäderkonstanter i deras coilover kit. Vid specifika krav på fjädrar så rekommenderar vi därför att notera detta i kommentarsfältet i kassan vid beställning.

  Svensk Bilprovning.
  Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. BC Racing coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.'
  Bilmodell: Santa Fe
 • Mer information
 • Leverans
 • omdömen (0)

Se fler varor

BC Racing V1 Coilovers - TOYOTA GT86 (2012-)
fr. 11199 kr
BC Racing HM Coilovers - BMW E36 3-SERIE (1992-1997)
För coupe, sedan och kombi (touring). Ej för årsmodell 1991 .
21299 kr
BC Racing Stabiliseringsstag
Stabiliseringsstag för BC Racing coilovers. 
849 kr
BC Racing RM (MA) Coilovers - VW GOLF 7 (55MM) (2013-)
För bilar med 55mm fjäderben fram
14199 kr
BC Racing V1 (VA) Coilovers - NISSAN 180ZX S12 (1984-1988)
För montering krävs även byte av följande delar från 200SX S13: Främre hjulnav, Främre spindlar, F...
11799 kr