Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

Canbus Interface i gruppen BILTILLBEHÖR / BELYSNING / EXTRALJUS KABLAGE hos TH Pettersson AB (63-780024)
Canbus Interface

Canbus Interface

940 kr
Canbus Interface för bilens helljussignal Mer information
Artnr: 63-780024
Antal: 
 • Produktinformation
 • Används när man önskar styra extraljus, LED-ramp, eller dylikt tillsammans med helljuset och bilen endast levererar en strömpuls för att starta helljuset och inte en konstant ström (om du har kombinerad xenonlampa för hel- och halvljus eller LED).

  Canbus interface som ger en helljussignal +12 Volt och ansluts till en reläkabelsats till LED extraljus, Xenon extraljus eller LED ramp.

  CANNECT identifierar helljussignalen när den kopplas i anslutning till bilens ODB port (diagnostikport). En CANNECT interface krävs speciellt i de senare årsmodellerna av fordon som har LED belysning där både halv och helljus består av LED strålkastare.

  En del modernare fordon har svårigheter att ansluta reläkabelns signalkabel till 12-volts-pluskabeln för helljuset och på så vis ta styrström som i sin tur ger signal till extraljuset eller LED-rampen. När ett sådant problem uppstår använder men ett Canbus interface och ansluter detta till fordonets canbus. Från detta interface levereras +12 volt som ansluts till reläkabelns signalkabel +12 volt. Detta tänder upp extraljuset eller LED-rampen.

  Koppling av de olika kablarna:

  Röd: +12 Volt konstant
  Svart: Jord (minus)
  Vit: CAN High
  Blå: CAN Low
  Lila: Ger +12 Volt när helljuset är på, denna kopplas till reläkabelns signalkabel +12 Volt
 • Mer information
 • Leverans
 • Leveranstid:
 • omdömen (0)