Välj valuta

EURO
DKK
SEK
NOK
GBP
USD

Language

BC Racing V1 (VA) Coilovers - RENAULT MEGANE III RS (2010-) i gruppen CHASSI / COILOVERS & TILLBEHÖR / COILOVERS / RENAULT hos TH Pettersson AB (76-BC-O-11-VA)
BC Racing V1 (VA) Coilovers - RENAULT MEGANE III RS (2010-)

BC Racing V1 (VA) Coilovers - RENAULT MEGANE III RS (2010-)

14926 kr
BC Racing - Coilovers Mer information
Artnr: 76-BC-O-11-VA
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktinformation
 • 'BC Racing V1 (VA) Coilovers för RENAULT MEGANE III RS (2010-) Chassikod: DZF4R
  Med pillowballtopplagring fram som tillåter camber justering och gummitopplagring bak (ej camber justerbar).

  BC Racing V1 serie, street & track.
  Vår mest populära serie ur BC Racing sortiment. Komplett kit dig som främst använder din bil till vardags och en och annan bankörning. En prisvärd serie som ger mycket väghållning för pengarna.

  Justerbara i höjd och hårdhet.
  Likt alla BC Racing coilovers så är även V1 serien ställbar både höjd och hårdhet. Hårdheten justeras i 30 distinkta lägen som enkelt justeras genom ett vred. De olika inställningarna ändrar stötdämparens karaktär avsevärt och ger möjlighet finjustera vähållningen efter egen körstil och användningsområde. Höjden ställs sedan genom att justera stötdämparens nedre infästning samt ev. fjäderställare bak. Vilket ändrar bilens höjd utan att påverka fjäderspänningen och där med fjädringsvägen om så inte önskas.

  Hög kvalité.
  Nitrogengasdämpare tillverkade i mono-tube design med en 44mm kolv i en 50mm kropp för maximerad oljekapacitet. Stötdämparnas ventiler är tillverkade av specialstål som utklassar rostfritt med längre livslängd. Vid sidoinfästning (McPherson) så är den nedre infästningen alltid tillverkad i en kraftig stålkonstruktion. De är även försedda med en mängd komponenter tillverkade i T6061 aluminium för låg vikt, lång hållbarhet och bästa korrossionsbeständighet. Hela stötdämparen är belagd med coating under en tvåstegsprocess för att också den väl stå emot korrosion. BC Racing lämnar 12 månaders garanti mot fabrikationsfel.

  Flexibilitet.
  BC Racing coilovers är ombyggningsbara och komponenter är enkla att byta ut mot nya om de slitits ut. Fjäderhårdheten är unikt framtagen för varje kit och rekommenderas varmt. Har man ändå önskemål om en annan hårdhet, eller önskar en utökad sänkningsmöjlighet s.k. ''''Drop Low'''' specifikation (ca 20mm) så kan vi även implementera det på kitet utan extra kostnad. Notera önskemålet i kommentarsfältet vid beställning. Detta tillval innebär i regel en förlängd leveranstid och hårdare fjädrar.

  Svensk Bilprovning.
  Det finns inga regler mot användande av justerbara stötdämpare i svensk trafik. BC Racing coilovers monteras i original infästningspunkter och är av gedigen konstruktion. Vid kraftig sänkning så kan dock bilprovningen åberopa en regel som kräver minst 40mm möjlig fjädringsväg.

  TÜV
  Detta coilover kit är ej testat av TÜV. Det krävs ej för användande i svensk trafik, men kan krävas i andra länder.'
  Bilmodell: MEGANE
 • Mer information
 • Leverans
 • omdömen (0)

Se fler varor

BC Racing BR (RN) Coilovers - CHEVROLET CRUZE (2009-)
14799 kr
Köp!
Info
BC Racing HM Coilovers - NISSAN 200SX S14 (1995-1999)
26943 kr
Köp!
Info
BC Racing BR Coilovers
Endast för fyrhjulsdrivna modeller
14799 kr
BC Racing Universalfjäder Konvex 135mm
BC Racing universalfjäder för anpassning av coilover kit.
729 kr
BC Racing V1 (VA) Coilovers -MAZDA PREMACY (2000-2006)
14293 kr
Köp!
Info
BC Racing BR (RH) Coilovers - BMW E46 M3 (FULL COILOVERS) (2001-2007)
Full coilovers är ej godkända enligt bilprovningen.
15558 kr
Köp!
Info